Start direct vanuit huis

de boodschappencoach boodschappenlijst appcare
Een goed begin is het halve werk!
 • Anti stress
 • Je koopt wat je nodig hebt
 • Efficiënt en gericht boodschappen doen

Appcare,Kostenloos een boodschappencoach!

smartphone-hoe-werkt-appcare
Start & share
share-boodschappencoach-social-share-01
Start hier

  Hoe werkt het
  de boodschappencoach boodschappenlijst appcare
  (Whats) Appcare
  • kosteloos, snel en praktisch
  • meld je aan & deel
  • En ontvang de gegevens
  • Voeg de gegevens toe aan Whatsapp

  Wat andere hebben ervaren

  Ik Karim Langelaar heb veel baat gehad bij mijn dieet van FACTOR6, ik ben bezig met gewicht afdoen voor mijn eerste kickboks wedstrijd en sinds ik (Mei 2017) 3 maanden geleden ben begonnen ben ik inmiddels al 12 kg kwijtgeraakt. dit in combinatie met mijn activiteiten, Fitness en voedingsschema.

  Karim Langelaarsporter

  Artrose direct de das om!
  Soms is het fijn om niet zo 1, 2, 3 bij een huisarts langs te hoeven gaan.  Maar drie zomers geleden voelde ik het voor het eerst: wat pijnlijke zeurderige ochtendstijfheid in mijn vingerkootjes. Ben vrij snel op korte termijn mijn oude vertrouwde huisarts bezocht. Uit het consult bleek dat de diagnose beginnend artrose was in mijn vingers, de eerste signalen die passen bij gewrichtsslijtage .

  Als 60 plusser werkend in de zorg zijn dit veelvoorkomende klachten. Na wat zeurderige pijntjes en kwaaltjes toch maar naarstig opzoek gegaan naar die wonderpil. Maar die blijf uit het waren de tips omtrent mijn eet- leef patroon die ik heb moeten veranderen voor een blijvend resultaat.  Mijn huidige eet- leefpatroon hebben zeer zeker een bijdrage geleverd aan een afname van de klachten, en dat in een mum van tijd van nog geen 2 maanden. Daarnaast nog de juiste aanvulling van bijvoeding en ik ben nog steeds klachtvrij.

  Super bedankt Vera

  Maryke Vera Maatsen

  Door mijn drukke levensstijl vond ik het lastig om snel, gezonde en lekkere maaltijden klaar te maken.
  Met de hulp van Kenrich heb ik inzicht gekregen hoe ik dit voor elkaar kan krijgen. Ik bereid nu gerechten die positief effect hebben op mijn lichaam, geest en sportdoelen!

  Kareshma Bhoewar

  Ik ben in 2013 met Kenrich in aanraking gekomen toen ik met mijn gewicht worstelde. Na een (telefonisch) gesprek besloot ik mij te laten adviseren op het gebied van voeding door Kenrich. Met engelengeduld stond Kenrich altijd voor mij klaar met raad en daad. Dankzij de hulp van Kenrich, kreeg ik inzicht in mijn voedingspatroon en kon ik de knop omzetten.
  Kenrich, hartelijk bedankt voor je tijd en adviezen! Keep Up the Good work!

  Eugénie Maliekhadien