FACTOR6 personal training fitnessen naar vermogen met een optimaal bereik!

‘FACTOR6 personal training. Trainen naar vermogen voor een optimaal bereik!’

product-personaltraining

Personal training

Van bewegen krijg je energie; het zorgt ervoor dat je lichaam sterker wordt en beter in balans raakt. Daarom hoort de factor personal training zeker in de methode van Factor6 thuis. Maar we pakken dat wel anders aan dan je misschien gewend bent: met een zorgvuldig samengesteld en uitgebalanceerd totaalpakket waar fitness één onderdeel van is.

De andere twee onderdelen zijn een praktisch voedingspatroon met pure en onbewerkte voeding, en een ontspannen vorm van coachen. Daarmee leggen we de basis voor jouw vernieuwde levensstijl en ondersteunen we die, want bewegen in combinatie met de juiste voeding is dé manier om in vorm te blijven.

Hoe ziet het programma eruit?

In het fitnessprogramma hanteer ik een nieuwe standaard,een gevarieerde krachtige vorm van fitness waarin wij samenwerken aan jouw nieuwe PR, je Persoonlijk Resultaat.

  • Warming up,
  • Intensiteit,
  • Functionaliteit en
  • Inspanning.

Daarbij gebruiken we het WIFI-model voor een optimaal realistisch bereik:

FACTOR6 personal training fitnessen naar vermogen voor een optimaal realistisch bereik!
Mijn ervaring met FACTOR6...

Kenrich heeft mij geholpen door heel kritisch naar mijn voeding te kijken waardoor ik vrijwel geen last meer heb van lichamelijke ongemakken. Door zijn geduld, motivatie en doorzettingsvermogen ben ik al een eind in de goede richting. Daarnaast is mijn lichaam door zijn trainingen fitter dan ooit en heeft mijn zelfvertrouwen een flinke boost gekregen!

Sahila Talbi

Hoe werkt het?

Tijdens het kennismakingsgesprek bepalen we een realistisch doel. Daarbij nemen we het advies uit de hormoonanalyse mee. Na dit gesprek kunnen we direct van start. Iedere sessie duurt 60 minuten en bestaat uit een personal training. Er wordt niet alleen aandacht besteed aan het sporten – tijdens de warming up kijken we ook naar onderwerpen die minstens zo belangrijk zijn, namelijk voeding en stressbeperking.

Trainingslocatie:

Meer informatie nodig? Ik train je graag!

Fitness locatie: Coolhaven 134D, 3024 AK Rotterdam, Consult locatie: Raephorstraat 12C 3036VJ Rotterdam, Zuid Holland Nederland
+31103076428