Waarom ben ik met coachen en trainen begonnen?

Mijn creatieve ‘persoon’ komt meestal ’s nachts naar boven. Daarom zat ik vaak tot diep in de nacht te werken. En toen kwam die muisarm. Ik dacht er te zijn met een bureau op de juiste hoogte en een goede muis, maar dat werkte maar ten dele.

Ik ging me, dankzij die muisarm, verdiepen in voeding, beweging, stressmanagement en andere gerelateerde zaken. Tijdens mijn zoektocht naar vitaliteit merkte ik dat de eenvoudigste oplossingen mij actiever en fitter maakten, alleen al doordat ik bewustere keuzes maakte. , en wat niet. Raakte zodanig geïnteresseerd in de materie, dat ik opleidingen ging volgen. Zo werd ik hormoonfactortrainer en voedingsdeskundige.

 

Trainer/ coach Kenrich Lieveld

Add your comment or reply. Your email address will not be published. Required fields are marked *